Previziunea sumbră făcută de Nostradamus, în cartea sa, pentru 2023! Ce prezice profetul

300
Previziunea sumbră făcută de Nostradamus, în cartea sa, pentru 2023! Ce prezice profetul - razboiulterifiantcaresarputeapro-1648472814.jpg

Articole de la același autor

Filozoful de origine franceză Nostradamus a publicat o serie de profeții îngrijorătoare care fac referință la viitor și la Al Treilea Război Mondial care, după spusele profetului, ar urma să aibă loc în anul 2023.


Nostradamus prezice un război în anul 2023
Din cauza conflictului dintre Rusia și Ucraina, situația ar putea escalada foarte repede, iar un nou mare război ar urma să aibă loc în viitorul apropiat, prezice filozoful și profetul francez Michel de Nostradame. Acesta a făcut sute de predicții, evenimente care vor avea loc în viitor, în cartea sa Les Prophéties, scrie playtech.ro


Cartea profetului a fost scrisă în urmă cu 450 de ani, iar o marte parte dintre predicțiile acestuia au fost adevărate. Doar câteva exemple ar fi ascensiunea lui Hitler, modul în care a murit președintele JFK și 9/11, atunci când două avioane au distrus cele două turnuri gemene din America.


Anul acesta, Nostradamus prezice o serie de evenimente cu adevărat devastatoare. Probabil unul dintre cele grave este faptul că, potrivit profetului, anul acesta un asteroid va lovi pământul. De asemenea, multă lume va muri din cauza foametei iar roboții AI vor conduce pământul.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 4.7056 secunde