Știrea momentului: Cristian Cioacă ar putea fi eliberat din închisoare

388
Știrea momentului: Cristian Cioacă ar putea fi eliberat din închisoare - img-1-1687712339.jpg

Articole de la același autor

În urmă cu mai bine de 15 ani, cazul de dispariției al Elodiei Ghinescu a ținut capul de afiș al presei din țara noastră. Cum toate probele au dus către soțul femeii, Cristian Cioacă, acesta a fost arestat. Ulterior, fostul polițist a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare. Cioacă a ispășit deja 11 ani din pedeapsă, iar potrivit avocatei sale ar putea ieși în curând din închisoare.

În seara zilei de 29 august 2007, avocata Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă. După o anchetă extrem de anevoioasă,

Cristian Cioacă a fost acuzat de uciderea soției sale. Pe 19 iunie 2014, fostul polițist a fost condamnat definitiv la 15 ani și 8 luni de închisoare. Cioacă se află în arest din 5 decembrie 2012, iar la sfârșitul lui ianuarie 2013 a fost transferat la penitenciarul Colibași, unde își execută pedeapsa în regim semideschis.

În acest an, Cristian Cioacă a înaintat deja Judecătoriei Pitești două cereri de eliberare condiționată, potrivit wowbiz.ro

Atât cea depusă pe 11 ianuarie 2023, cât și cea din 11 mai 2023, au fost însă respinse atât pe fond, cât și în apel. Săptămâna viitoare, fostul polițist se va prezenta din nou în fața instanței pentru a afla dacă va fi eliberat condiționat.

Potrivit avocatei sale, Cioacă are șanse mari să iasă în curând din închisoare. Fostul polițist a ispășit deja trei pătrimi din pedeapsa primită și a avut un comportament corespunzător în penitenciar, acestea fiind condițiile legii pentru a fi pus în libertatea.

Astfel, Cristian Cioacă ar putea fi eliberat din penitenciar începând cu data de 1 iulie 2023.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6492 secunde