Ucraina a confiscat zece nave rusești și le va folosi la refacerea economiei distruse de război

411
Ucraina a confiscat zece nave rusești și le va folosi la refacerea economiei distruse de război - ucrainaaconfiscatzecenaverusesti-1650047930.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din Ucraina au descoperit că zece nave (opt cargouri și două tancuri petroliere), care se aflau în apele porturilor din regiunea Odesa, pentru lucrări de reparații, sunt rusești. Pentru a minimiza plățile obligatorii către bugetul de stat al Ucrainei, costul acestor nave fusese subestimat de cel puțin cinci ori, se arată în comunicatul dat publicității.


În prezent, navele au fost transferate în custodia Administrației Porturilor Maritime din Ucraina. Echipajele, inclusiv un număr de cetățeni ruși, au rămas la bord, pentru siguranța navelor.

Documentele privind naționalizarea celor zece nave rusești în favoarea Ucrainei au fost deja trimise către Administrația Militară Regională Odesa.

„De acum înainte, proprietatea țării agresoare va servi în interesul Ucrainei, pentru restabilirea economiei sale”, precizează comunicatul Administrația Serviciului de Stat de Grăniceri al Ucrainei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4399 secunde