Actorii Teatrului de Stat din Constanța fac senzație la Craiova, cu spectacolul „A douăsprezecea noapte”

910
Actorii Teatrului de Stat din Constanța fac senzație la Craiova, cu spectacolul „A douăsprezecea noapte” - x-teatrul-de-stat-1716386422.jpg

Articole de la același autor

Astă-seară, la Ramada Hall din Craiova, spectacolul „A douăsprezecea noapte”, prima piesă regizată de Andrei Șerban la Teatrul de Stat din Constanța, se joacă cu casa închisă, în cadrul Festivalului Internațional Shakespeare.

„Teatrul de Stat Constanța trece printr-o etapă fastă a existenței sale: are o trupă închegată, completă, cu mulți actori tineri, iar ultimii ani i-au adus premii și nominalizări UNITER, participări la festivaluri și implicări în numeroase proiecte artistice. TSC organizează în fiecare vară SEAS – Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului, SEASTREET – Festival de Teatru de Stradă și este coorganizator al Festivalului DbutanT”, astfel au considerat organizatorii festivalului craiovean să prezinte, succint, dar atât de bine, trupa constănțeană.

Și pentru că solicitările foarte mari din partea publicului i-au copleșit pe organizatorii Festivalului Internațional Shakespeare au programat o reprezentație suplimentară a spectacolului „A douăsprezecea noapte”, care va avea loc joi, 23 mai, de la ora 11,30, tot la Ramada Hall.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3759 secunde