Astăzi, referendum la Universitatea ”Ovidius” pentru modalitatea de alegere a rectorului

950
Astăzi, referendum la Universitatea ”Ovidius” pentru modalitatea de alegere a rectorului - img20220704201417-1709641306.jpg

Articole de la același autor

După o serie de dezbateri publice pentru informarea comunității Universității „Ovidius” din Constanța asupra referendumului universitar pentru stabilirea modalității de desemnare a rectorului s-a decis ca miercuri, 6 martie, să aibă loc această importantă etapă.

Referendumul se va desfășura între orele 10.00 -20.00, în sala P54 situată în Campus, Corp A.

Persoanele cu drept de vot înscrise pe listele electorale ale universității sunt chemate să se pronunțe prin aplicarea ștampilei de vot pe una dintre opțiunile prevăzute de art. 133 alin. 1 din Legea Învățământului Superior nr. 199/2023, după cum urmează:

a) pe baza unui concurs public, în baza unei metodologii aprobate de senatul universitar nou-ales;

b) prin votul universal, direct şi secret al tuturor cadrelor didactice titulare şi cercetătorilor titulari din cadrul instituției de învățământ superior şi al reprezentanților studenților din senatul universitar şi din consiliile facultăților.

Surse din interiorul celei mai mari universități constănțene îl dau drept câștigător pentru un nou mandat pe actualul rector, conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3238 secunde