În ce condiții se poate închide o școală sau o clasă. Explicaţiile ministrului Educaţiei

380
În ce condiții se poate închide o școală sau o clasă. Explicaţiile ministrului Educaţiei - scoala4-1672932956.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a declarat că în acest moment nu există motive pentru suspendarea cursurilor. Tot ministrul a explicat în ce condiţii se pot închide unităţiile de învăţământ, potrivit Antena3


Ligia Deca a fost întrebată în ce condiţii se poate închide o şcoală sau o clasă, având în vedere răspândirea cazurilor multiple de gripă.


"În acest moment nu avem motive pentru suspendarea cursurilor sau a procesului educațional, așa cum este el prevăzut în structura anului școlar. Pentru cazuri excepționale vom vedea la momentul respectiv, însă în acest moment nu suntem în situația în care să suspendăm cursurile. Așa cum spuneam, cu prevenție, cu triaj epidemiologic, eu sper ca procesul educațional să continue în mod normal, așa cum a continuat chiar dacă a fost sau nu sezon de viroze respiratorii”, a spus ministrul.

Ministrul a făcut o serie de recomandări pentru părinţi şi profesori:


"O dată este un triaj acasă, al doilea este la începutul orelor de curs, făcut de învățător, profesor sau educatorul care vede pentru prima dată elevii sau preșcolarii. Triajul este unul observațional”, a mai precizat ministrul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.457 secunde