Începe JazzUp Sea Festival, ediția a V-a

1444
Începe JazzUp Sea Festival, ediția a V-a - x-jazzup-1689682230.jpg

Articole de la același autor

Eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanța, JazzUp Sea Fest va debuta miercuri 19 iulie, în Constanța, publicul fiind invitat la o călătorie a simțurilor prin muzică.

„Jazz-ul are o putere extraordinară de a influența starea noastră emoțională și ne transportă într-o lume plină de sunete și ritmuri magice. La JazzUp Sea Fest, veți găsi energie, relaxare sau o explorare a emoțiilor profunde. Jazz-ul este o formă de artă uimitoare, care ne îmbogățește sufletul și ne invită într-o lume intrinsecă pentru ca totul pleacă din noi”, transmit organizatorii.

Mădălina Pavăl Orchestra, Andrei Irimia Project, Johnny Bica&Friends vor cânta la Muzeul de Artă, pe Faleza Cazino, în piața Ovidiu și la farul Genovez.

Joi, 20 iulie, la Muzeul de Artă Constanța, participanții la JazzUP Young vor avea ocazia să descopere educația cromatică și muzicală, precum și să viziteze expozițiile impresionante ale muzeului.

În aceeași zi, începând cu ora 19:00, JazzUP Sea va aduce publicului concertul neo-clasic "All Strings Attached". Andrei Irimia Project va încânta audiența cu o combinație fascinantă de muzică clasică interpretată de Andrei Irimia la pian, Thibault Solozarno la violoncel și Răzvan Laurențiu Păun la vioară. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5678 secunde