IPS Teodosie va fi prezent într-un podcast de dialog cu credincioșii

12029
IPS Teodosie va fi prezent într-un podcast de dialog cu credincioșii - program-ips-teodosie-6-1713181370.JPG

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului va avea un program destul de încărcat. Marți, 16 aprilie, de la ora 17.00, acesta va săvârși Sfânta Liturghie la biserica „Sf. Maria Egipteanca” sau Capela tinerilor, de la intrare în stațiunea Mamaia. Parohia își va cinsti ocrotitoarea pe data de 21 aprilie, când în Biserica Ortodoxă va fi Duminica a cincea din Post, a Sfintei Cuvioase Maria Egipteanca.

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 7.00, ierarhul va oficia Sfânta Liturghie și Taina Sfântului Maslu la biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din orașul Hârșova (biserica veche).

Mai târziu, de la ora 17.00, va oficia Denia Canonului Mare al Sfântului Andrei Criteanul la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța. Apoi, joi, 18 aprilie, de la ora 6.30, el va săvârși Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța. Peste alte câteva ore, de la 17.30, la 18.30, IPS Teodosie va fi prezent în podcastul de dialog cu credincioșii, „Cuvântul ierarhului” ce va fi transmis pe pagina de Facebook Centrul Eparhial Tomis, Youtube și TikTok ale Arhiepiscopiei Tomisului. De asemenea, de la ora 21.40, va fi oficiat Acatistul Maicii Domnului la Catedrala arhiepiscopală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7468 secunde