ISJ Constanța are un nou inspector general adjunct la conducere

13126
10
ISJ Constanța are un nou inspector general adjunct la conducere - whatsappimage20211220at155627164-1653590950.jpg
În această seară, Ministerul Educației a transmis Inspectoratului Școlar Județean Constanța numirea celui de-al doilea inspector școlar general adjunct, post rămas liber ca urmare a demisiei prof. Floriana Petre, la începutul lunii martie.

Noul general adjunct este prof. Daniela Stan, până astăzi inspector școlar de religie cu jumătate de normă și titular al catedrei de specialitate în cadrul Colegiului Național „Mircea cel Bătrân”, care se va ocupa de domeniul management.

Mamă a trei copii, Daniela Stan a sărbătorit pe 18 mai împlinirea celor 46 de ani de viață. Ea va face echipă cu prof. Loredana Manolache, care luna viitoare va sărbători un an de mandat în fruntea ISJ Constanța, ca inspector școlar general adjunct/domeniul Curriculum și inspecție școlară.

Comentează știrea

Vasile
26 mai 2022
Incompetentii

Vai de invatamantul constantean! Cei trei vor forma cea mai incompetenta echipa din istoria ISJ-ului !

Maria Magdalena
27 mai 2022
educatia virtuala

Vai de noi, ne meritam soarta...educatoare, invatatoare,acum suplinitori gen religie...probabil urmeaza femeia de serviciu. O palma pe obrazul profesorilor constanteni

coleg
27 mai 2022
"Faca-se voia Domnului"

Oare ministerul nu mai citeste sesizarile primite cu privire la valul de decizii gresite ale acestor inspectori numiti fara concurs, foarte slab pregatiti, incompetenti. Cred ca dna Stan, prof de religie s-a rugat, s-a rugat in colectivitate si a conchis cu "Faca-se voia Domnului..." si s-a facut. Dar ministrul nu vede, nu putea sa spuna idiotului care a propus-o ca nu se poate nici chiar asa.

Mircea
27 mai 2022
Fumurile din cer

OHOOHOOO! Iti mai aduci aminte dna inspector Stan Daniela cand in 2011 ai venit la liceul tehnologic virgil madgearu cu inspectorul de sport sa numiti un alt director ca Boranda Janeta Violeta era pe duca? Si cum la o intrebare adresata de un profesor in consiliul profesoral tu cu infumurare l-ai luat la misto: "...nu stiu sa va raspund dar sa ma uit in geanta sa vad poate gasesc raspunsul...". Esti de religie, zici? Si asa ai invatat tu ? sa fii ingamfata si mistocara? Cine ti-a predat? Ca Bunului Dumnezeu nu cred ca-i plac asa oameni cu asa vorbe? ore ce lectii mai ai si tu de invatat de ti s-a dat functia asta?

Socat
29 mai 2022
De rasul curcilor

Nimic nou sub soare Cred ca sunteti naivi daca nu realizati ca Stan-ipocrita a fost numita cu girul PSD Consranta. Drumul a fost urmatorul: Irinela Nicolae (alta ipocrita) a duce pe Stan la, Dumitrache PSD pentru ca acesta sa fie de acord cu numirea ipocritei Stan, cea care pana nu demult porcaia PSD. Dumitrache este de acord, este de acord si porcul Stroe care mai are inca o data ocazia sa pupe poala popii din varf, ca doar Stan e unsa de popa cel corupt, si uite asa, o adunatura de corupti pun la varf o alta corupta ipocrita pentru care psd era cah pana nu demult. Si, da, doamna de religie, una care nu merge la ore (oare dl Nicoara stie?), doar juma de norma in isj, fara vreo realizare in viata profesionala a ajuns scroafa din copac cu girul PSD Consranta. Legat de cioburi, de imagine, sa nu ne facem iluzii. Ea e ciobul care ii strangea spaga lui Popescu, deci este de a lor. Spor!

Pacala
29 mai 2022
Vai noua

Vai noua Oooo, dar se stie oare ca doamna aceasta, prof de religie este monumentul coruptiei si al preacurviei? Se intreaba cineva de ce il cheama pe ultimul copil Vali, xa pe amantul etern al individei, finul familiei? Multi stiu, putini vorbesc. Prietena prof de religie Mirela stie oare de ce acelasi Vali s-a despărtit de ea? Din acelasi mitiv al preacurviei doamnei de la isj pe care o rodea în invidia. Doamna care ar trebui sa fie un model de moralitate este exact invers. Nu exista prieten de pe langa nenorocita pe care sa nu il fi barfit sau sapat: Dragomir (toata Constanta stia de aventura ei cu Popescu inca de acum 8 ani, de la... Stan), Alina Lungu - Chiriac (nu s-a lasat pana nu a zburat-o din ISJ, cu Popescu), Mirela Stedan pe care a despartit-o de partener, Iordan ISJ Istorie despre care vorbea peste tot cactraieste cu unul de la, RAJA insurat, Irinela si Manolache pe care le facea proaste si perverse, Bercaru pe care avtocat-o si a mancat-o si a fraierit-o pe unde a putut, Cernaianu despre care se plangea ca nu i-a dat dreptul la timp, proprii frati si cumnati pe care ii barfeste pe unde o tine gura. Si lista poate continua la nesfarsit. Cam acesta este noul inspector scolar general adjunct, o parvenita scroafa in copac, cum spunea cineva mai sus. Sa ne traiasxa! Bravo, PSD Constanta! Delicitari, domnule Ministru!

Observatorul
29 mai 2022
Logic că....

După comentariile denigratoare de aici înțelegem că doamna Stan a avut ceva concurență și unii nu știu să piardă. Băi deștepților, de ce n-ați spus astea atunci când visați vioi că s-au întâmplat? Brusc, v-ați adus aminte, când ați văzut că nu v-a ieșit. Huo, marțafoilor!

Un om
29 mai 2022
Recomandare

De ce un profesor de religie este mai puțin competent decât altul, de alta materie? De ce doamna Stan nu este lăsată să arate ce poate? Colega bună, om minunat, mult succes !

Constatatotul
30 mai 2022
Ilogic si ipoctit...

Lasand la o parte comentariile ordinare dupa care se ascund unii lipsiti de curaj, aici nu e vorba de concurenta si ca dna Stan ar trebui s-arate ce poate. E ilogic ce afirmati. Dna Stan trebuia sa ne arate ce poate pana in prezent. O asteptam sa ne vorbeasca despre realizarile profesionale remarcabile, cu ce poate iesi in fata? Dvs vad ca deja ati stabilit criteriile dupa care considerati ca a meritat aceasta functie: "colega buna, om minunat". Este jalnic ca am ajuns in aceasta etapa in care sa propunem oameni in functie doar ptr ca sunt "minunati" si "colegi buni". Atributiile unui inspector general vorbesc despre competente profesionale, leadership. Dna Stan Daniela a ales reusita lamentabila (o functie primita intr-o modalitate ipocrita, vorba dlui ministru). Se pare ca ISJ a devenit o "familie" unde isi impart functiile si se rotesc exact cum ziceati pentru ca se considera "oameni mununati" si "colegi buni" fara sa faca dovada capacitatii lor profesionale. Cum s-ar zice "o famile ipocrita"! pe cine credeti ca pacaliti? pe ministru? pe noi?

Pagina a fost generata in 0.7553 secunde