Masă caldă pentru elevi . Sorin Cîmpeanu: „Este vorba de o creştere semnificativă a alocaţiei zilnice pentru hrană la 15 lei pe zi”

156
Masă caldă pentru elevi . Sorin Cîmpeanu: „Este vorba de o creştere semnificativă a alocaţiei zilnice pentru hrană la 15 lei pe zi” - sorin-1661442930.jpg
Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu a anunţat, joi, că va fi iniţiată o ordonanţă de urgenţă prin care se va extinde la peste 300 numărul şcolilor care vor beneficia de programul "Masă caldă", menţionând că urmează şi o creştere semnificativă a alocaţiei pentru hrană la 15 lei pe zi.

„O preocupare de bază a Ministerului Educaţiei în acest moment este finalizarea şcolilor care vor putea beneficia de programul masă caldă. Este vorba de 300 de şcoli, este vorba de decizia de a iniţia o nouă ordonanţă de urgenţă prin care să putem creşte, o să vedem cât, acest număr de şcoli. Important este ca selecţia acestor şcoli să se facă în aşa fel încât să beneficieze de masă caldă acei elevi care au cea mai mare nevoie de această în masă în şcoală.

Este vorba, bineînţeles, de intersecţia listelor şcolilor care beneficiază de servicii de masă prin PNRAS (Programul Naţional pentru Reducerea Abandonului Şcolar) şi lista şcolilor care beneficiază de masă caldă prin Programul Naţional 'Masă caldă', care anul acesta a fost dublat de la 150 la 300 de şcoli şi vom extinde la peste 300 de şcoli", a afirmat Cîmpeanu într-o conferinţă de presă.Pagina a fost generata in 0.1949 secunde