Pentru a treia oară într-o săptămână, Marius Bodochi pe scena Casei de Cultură

15629
Pentru a treia oară într-o săptămână, Marius Bodochi pe scena Casei de Cultură - x-marius-bodochi-1701071521.jpg

Articole de la același autor

„La câțiva oameni distanță de tine”, jucat marți, 21 noiembrie, pe scena Casei de Cultură din Constanța, a prilejuit publicului constănțean întâlnirea cu actorul Marius Bodochi în două povestiri regizate de Radu Afrim. Sâmbătă, 25 noiembrie, Marius Bodochi a revenit pe aceeași scenă în comedia „Scandal în familie”.

Pentru ca marți, 28 noiembrie, de la ora 19,30, să revină la Constanța în comedia clasică „Ursul” de A.P. Cehov, adusă de Teatrul Coquette, în coordonarea scenică a Ruxandrei Bălașu.

O tânără văduvă îndoliată, un creditor furios și un valet fricos – iată personajele unei comedii surprinzătoare. Tânăra văduvă Popova, cu ochi alunecoși și gropițe în obraji, își trăiește doliul cu mare devotament, până într-o zi când în casa ei dă buzna un creditor furios venit să recupereze o datorie. Acesta pare să nu se înduplece de nicio sensibilitate feminină și decide să nu se urnească până nu are câștig de cauză. Tânăra domniță nu numai că nu îi dă banii, dar îl și provoacă la duel. Ce poate ieși dintr-o asemenea situație complicată?

Distribuție: Grigorii Stepanovici Smirnov – Marius Bodochi; Elena Ivanovna Popova – Ruxandra Bălașu; Luka – Gabriel Costan.

Biletele sunt disponibile pe bilet.ro si la agentia de bilete din incinta  Casei de Cultura a Sindicatelor.

Preț bilet: 70 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5318 secunde