Premii pentru elevii din învățământul profesional, la prima ediție a Concursului „EcoHoReCa”

220
Premii pentru elevii din învățământul profesional, la prima ediție a Concursului „EcoHoReCa” - concurshoreca-1669035064.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul Școlar Județean Tulcea a organizat, în perioada 19-20 noiembrie, prima ediție a Concursului județean „EcoHoReCa”, adresat elevilor de clasa a X-a și a XI-a din învățământul profesional. Au participat 38 de elevi din județele Buzău, Constanța, Galați, Tulcea și Vrancea, dornici să își valorifice potențialul creativ, promovând tehnici și tehnologii care au urmărit reducerea impactului defavorabil al activității omului asupra mediului și utilizarea responsabilă a resurselor naturale.

La secțiunea „Delicii culinare”, echipa formată din Lavinia Andreea Garcea și Cristina Bianca Mirciu, eleve în clasa a XI-a A la Liceul Tehnologic „Dobrogea” din Castelu, coordonate de profesoara Lenuța Fimniu pentru calificarea profesională Bucătar, a obținut Locul I. La aceeași secțiune a câștigat un Premiu special echipa Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Albatros” din Constanța, formată din Mihai-Valentin Drăniceanu și Cătălin-Gabriel Ovezea, elevi în clasa a XI a (calificarea profesională Bucătar), fiind coordonați de profesoara Elena Nedelcu.

La secțiunea „Talentul servirii”, echipa formată din Andreea Florea și                                Ana Maria Bianca Anton, eleve în clasa a  XI-a B la Liceul Tehnologic „Dobrogea” din Castelu, coordonate de către doamna profesoara Filis-Sevim Omer pentru calificarea profesională Ospătar (chelner) vânzator în unități de alimentație, a câștigat Locul al II-lea.

Felicităm elevii constănțeni care au obținut premii la acest concurs, demonstrând competențe tehnice și ecologice foarte bine formate precum și profesorii coordonatori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6139 secunde