Premii pentru elevii din învățământul profesional, la prima ediție a Concursului „EcoHoReCa”
220
Articole de la același autor
ANUNȚUL INSPECTORULUI ȘCOLAR GENERAL. Decizie de ultim moment a profesoarei de matematică de la Școala Nr. 30
16 Noiembrie 2022
Doliu în lumea artistică a Constanței
17 Octombrie 2022
DOLIU ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL CONSTĂNȚEAN! S-a stins din viață un apreciat director de școală
11 Octombrie 2022
Revoltă la Școala nr. 30! Pretențiile unui părinte afectează elevii rămași fără profesor
15 Noiembrie 2022
Inspectoratul Școlar Județean Tulcea a organizat, în
perioada 19-20 noiembrie, prima ediție a Concursului județean „EcoHoReCa”, adresat
elevilor de clasa a X-a și a XI-a din învățământul profesional. Au participat
38 de elevi din județele Buzău, Constanța, Galați, Tulcea și Vrancea, dornici
să își valorifice potențialul creativ, promovând tehnici și tehnologii care au
urmărit reducerea impactului defavorabil al activității omului asupra mediului
și utilizarea responsabilă a resurselor naturale.
La secțiunea „Delicii culinare”, echipa formată din Lavinia Andreea Garcea și Cristina Bianca Mirciu, eleve în clasa a XI-a A la Liceul Tehnologic „Dobrogea” din Castelu, coordonate de profesoara Lenuța Fimniu pentru calificarea profesională Bucătar, a obținut Locul I. La aceeași secțiune a câștigat un Premiu special echipa Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Albatros” din Constanța, formată din Mihai-Valentin Drăniceanu și Cătălin-Gabriel Ovezea, elevi în clasa a XI a (calificarea profesională Bucătar), fiind coordonați de profesoara Elena Nedelcu.
La secțiunea „Talentul servirii”, echipa formată din Andreea Florea și Ana Maria Bianca Anton, eleve în clasa a XI-a B la Liceul Tehnologic „Dobrogea” din Castelu, coordonate de către doamna profesoara Filis-Sevim Omer pentru calificarea profesională Ospătar (chelner) vânzator în unități de alimentație, a câștigat Locul al II-lea.
Felicităm elevii constănțeni care au obținut premii la acest concurs, demonstrând competențe tehnice și ecologice foarte bine formate precum și profesorii coordonatori.
La secțiunea „Delicii culinare”, echipa formată din Lavinia Andreea Garcea și Cristina Bianca Mirciu, eleve în clasa a XI-a A la Liceul Tehnologic „Dobrogea” din Castelu, coordonate de profesoara Lenuța Fimniu pentru calificarea profesională Bucătar, a obținut Locul I. La aceeași secțiune a câștigat un Premiu special echipa Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Albatros” din Constanța, formată din Mihai-Valentin Drăniceanu și Cătălin-Gabriel Ovezea, elevi în clasa a XI a (calificarea profesională Bucătar), fiind coordonați de profesoara Elena Nedelcu.
La secțiunea „Talentul servirii”, echipa formată din Andreea Florea și Ana Maria Bianca Anton, eleve în clasa a XI-a B la Liceul Tehnologic „Dobrogea” din Castelu, coordonate de către doamna profesoara Filis-Sevim Omer pentru calificarea profesională Ospătar (chelner) vânzator în unități de alimentație, a câștigat Locul al II-lea.
Felicităm elevii constănțeni care au obținut premii la acest concurs, demonstrând competențe tehnice și ecologice foarte bine formate precum și profesorii coordonatori.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Joi, 13 Octombrie 2022
Duminică, 11 Septembrie 2022
Joi, 04 August 2022
Joi, 10 Februarie 2022
Luni, 23 Februarie 2015
Luni, 15 Octombrie 2012
Miercuri, 02 Septembrie 2020
Miercuri, 03 August 2011
Joi, 24 Februarie 2011