Primul show de stand up comedy muzical din România, pe scena Casei de Cultură din Constanța

588
Primul show de stand up comedy muzical din România, pe scena Casei de Cultură din Constanța - xcasadecultura-1677499311.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, 1 martie, de la ora 19, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța Luciano PavarOUati - zis și Cezar Ouatu, Jose Carras - zis și Mihnea Niculescu, Placido Flamingo - zis și Mario Eduard vor aduce singurul proiect muzical vocal de comedie din România.

The Free Tenors este un concept nou, o parodie muzicală unde se cântă serios și foarte bine, unde fâstâceala asumată este la ea acasă, schimburile de stil muzicale, schimburile de costume, travestiurile delicioase, cvartetul de coarde „Virginele”, interacțiunea cu publicul, umorul, efectele muzical-vocale și multe alte surprize vor face ca acest show să devină unul memorabil, rar și unic!

Cei trei artiști liberi de orice grijă și dezinhibare muzicală, vocală și artistică sunt simbolul autoironiei muzicale îmbinat într-un mod extrem de nonconformist cu savoarea comediei, a parodiei muzicale și a umorului de zile mari!

Trei voci, trei personaje, trei tenori, trei nebuni frumoși: Cezar Ouatu alături de Mihnea Niculescu și Mario Eduard au pregătit publicului constănțean un mărțișor cu totul special!
Recomandarea organizatorului: Să aveți batistele la voi pentru că se va râde mult și bine !!! The Free Tenors - “spectacolul unde chiar și pietrele râd”!!!

Preț bilet – 90 lei și pot fi achiziționate de pe ticketstore.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3508 secunde