Programul „Masă caldă în şcoli” , undă verde din partea Guvernului. Ce elevi din România vor beneficia?

262
1
Programul „Masă caldă în şcoli” , undă verde din partea Guvernului. Ce elevi din România vor beneficia? - 620e5b0b3e064elev-1663395875.jpg

Articole de la același autor

Guvernul a aprobat normele de aplicare a programului „Masă caldă în școli”.


„Este vorba de ordonanța de urgență prin care creștem numărul școlilor beneficiare în programul Masă Caldă, de la 300 la 350, după ce într-una dintre ședințele de guvern de luna trecută am crescut de la 150 la 300 numărul acestor școli”, a declarat Sorin Cîmpeanu la finalul ședinței de Guvern.

Astfel, au fost definite situațiile în care unitățile de învățământ beneficiază de proiect și normele minime obligatorii de pregătire a mesei, potrivit recomandărilor Institutului Național de Sănătate Publică. 



Premierul Nicolae Ciucă a spus că Ministerul Educației trebuie să ia măsuri, astfel încât școlile care vor beneficia de acest program să fie dintre cele care au cu adevărat nevoie.

350 de școli din România vor beneficia de Programul „Masă caldă”


„Sunt convins că la nivelul Ministerului Educației vor fi luate măsuri astfel încât aceste şcoli să fie alese dintre cele care au cu adevărat nevoie şi să aibă o repartizare unitară şi echilibrată la nivelul întregii ţări pentru fiecare judeţ în parte, în mod deosebit acolo unde este cu adevărat nevoie”, a afirmat premierul Nicolae Ciucă.


Comentează știrea

Constantin
17 septembrie 2022
Erorile neamului vanzator

Masa calda în scoli, masa calda acasă, invatamant gratuit, iar marea majoritate a beneficiarilor nu contribuie cu nimic !! ROMANICA TE HALESC !!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4956 secunde