Sute de elevi constănțeni au participat la fazele județene ale diferitelor olimpiade

415
Sute de elevi constănțeni au participat la fazele județene ale diferitelor olimpiade - sute-de-elevi-constanteni-1678639859.jpg

Articole de la același autor

În weekend-ul pe care tocmai l-am încheiat, unitățile de învățământ constănțene au găzduit câteva olimpiade ajunse la fazele județene.

La Școala Gimnazială Nr. 6 „Nicolae Titulescu” din Constanța s-a desfășurat etapa județeană a Olimpiadei interdisciplinare „Cultură şi spiritualitate românească” (limba şi literatura română şi religie), la care a participat un număr de 275 de elevi din județul Constanța, după cum urmează: 204 de elevi - nivel gimnazial; 71 de elevi - nivel liceal.

Alți 347 de elevi au participat la concursul “BIOS- Olimpiada celor mici”, desfășurat la Școala Gimnazială nr. 33 ”Anghel Saligny” din Constanța și care se adresează elevilor din clasele gimnaziale a VI-a și a VII-a.

De asemenea, Liceul Teoretic “George Călinescu” a găzduit Olimpiada Județeană de Științe Socio-Umane (nivel primar, gimnazial și liceal).

Peste 140 de elevi au participat la Olimpiada de biologie, faza județeană, desfășurată duminică, 12 martie 2023, la Colegiul Național “Mircea cel Bătrân” din Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2027 secunde