Trei săptămâni de practică în Salonic pentru 21 de liceeni de la „C.A. Rosetti”

751
Trei săptămâni de practică în Salonic pentru 21 de liceeni de la „C.A. Rosetti” - xcarosetti-1676289229.jpg

Articole de la același autor

Recent, Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP) a publicat rezultatele selecției privind acreditările Erasmus+ în domeniile educație școlară, formare profesională (VET), județul Constanța reușind să se claseze pe un onorant loc doi prin numărul de acreditări aprobate.

O nouă dovadă a importanței acestor proiecte, care oferă o altă perspectivă elevilor, ne-a fost oferită de Liceul Tehnologic „C.A. Rosetti” din Constanța, care implementează deja Proiectul nr. 2022-1-RO01-KA121-VET-000066027, cu titlul „Formare europeană pentru succes profesional” din cadrul Programului Uniunii Europene în domeniile educație, formare profesională, tineret și sport 2021-2027 – Erasmus+.

Timp de trei săptămâni, până pe 4 martie, 21 de elevi din clasele a X-a, domeniul de pregătire Turism și alimentație, vor desfășura un stagiu de pregătire practică în cadrul unor unități turistice (hoteluri și restaurante) din Salonic, Grecia.

Organizația parteneră este A. SINANIS P.C. Educational Organization Ipodomi, Salonic, Grecia.

„Sunt prevăzute, de asemenea, activități culturale, care se vor desfășura atât după-amiaza, după programul de instruire practică, cât și în zilele de weekend, vizite la diferite obiective turistice din zonă și din afara orașului”, transmite prof. Carmen Mînea, directorul liceului tehnologic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4849 secunde