Schimb de experiență în Cehia, pentru o delegație a Școlii "Viceamiral Ioan Murgescu" din Valu lui Traian

285
Schimb de experiență în Cehia, pentru o delegație a Școlii

Articole de la același autor

Școala Gimnazială „Viceamiral Ioan Murgescu” din Valu lui Traian este parteneră în proiectul Erasmus+ „Break down the barriers”, implementat în perioada 2020-2023, care mai include alte cinci școli europene: Escola Secundária/3 de Barcelinhos Portugal,  Galip Cetin Orta  Okulu, Turkey, Tukuma novada specialas izglitibas iestade Latvia, Osnovna skola Pusca Croatia, Gymnazium, Ceske Budejovice, Jirovcova 8 Czech Republic.

În prima săptămână a lunii decembrie, în agenda proiectului a fost prevăzut un schimb de elevi, pe termen scurt, la Gymnazium, Ceske Budejovice, Jirovcova 8 Czech Republic. Fiecare școală parteneră a fost reprezentată de patru elevi și doi profesori. De la Școala Gimnazială „Viceamiral Ioan Murgescu” au participat prof. Laura Zamfirescu, prof. Ionel Dedu (director) și elevii Gabriel Florea, Teona Elena Arina Pârăianu, Alexandru Andrei Docu și Rebeca-Alesia-Maria Ionescu.

Activitățile derulate au fost diverse și atractive. Tema principală a mobilității a fost „Teatrul de păpuși”. Elevii școlii din Valu lui Traian au prezentat „Sarea în bucate”, iar la  Concursul internațional de fotografie au obținut locul III.

Coordonatorul acestui proiect din partea Școlii „Viceamiral Ioan Murgescu” din Valu lui Traian este prof. Daniela Petroșan. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3739 secunde