ULTIMELE BILETE la ”Jocuri în curtea din spate”. Spectacolul va fi urmat de o dezbatere

389
ULTIMELE BILETE la ”Jocuri în curtea din spate”. Spectacolul va fi urmat de o dezbatere - 33038984971105668409215891390514-1678366802.jpg

Articole de la același autor

În această seară, de la ora 19, la Sala Studio a Teatrului de Stat din Constanța se joacă unul dintre cele mai apreciate titluri din repertoriul acestei instituții - „Jocuri în curtea din spate”, care va oferi contextul unei dezbateri incitante, imediat după încheierea spectacolului.

După cum informează organizatorii, discuția, care va atinge subiecte sensibile și foarte actuale în societatea noastră, în special pentru tinerii adolescenți, va fi moderată de Emil Tatu, avocat cu o experiență de 17 ani, realizator TV și  publicist, și cei care vor participa vor fi aproape 100 de tineri elevi de liceu, alături de părinți și profesori și toți spectatorii din această seară care vor dori să rămână la acest eveniment.

„Teatrul reflectă viața, iar atunci când o face frust și șocant, e doar fidel. (...) Noțiuni precum cea de agresor, victimă au definiții care nu sunt aproape niciodată de tipul alb-negru, mereu primind noi valențe și limite, după cum este și felul nostru de a ne raporta la ele. Ceea ce pentru tine este șocant, pentru celălalt poate fi acceptabil, iar asta nu înseamnă, de fapt, decât  că există gri, o expresie a echilibrului” (Emil TATU, avocat și jurnalist)

Spectacolul „Jocuri în curtea din spate” de Edna Mazya, regia Diana Mititelu transpune o poveste adevărată, a procesului agresorilor în cazul unui viol asupra unei adolescente de 14 ani, întâmplat în Israel în 1988. Cazul i-a șocat pe israelieni, iar achitarea inițială a făptașilor a declanșat proteste masive în toată țara. Publicitatea din jurul procesului a determinat mai multe femei să capete curaj și să raporteze diverse forme de agresiune ținute sub tăcere.

Ultimele bilete la acest spectacol pot fi procurate AICI.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6495 secunde