Un inspector școlar părăsește echipa IȘJ Constanța, în plină sesiune de examene naționale

10295
5
Un inspector școlar părăsește echipa IȘJ Constanța, în plină sesiune de examene naționale - img20211120092946-1655107090.jpg

Articole de la același autor

Dacă pentru majoritatea elevilor vacanța mare s-a instalat deja, la fel și pentru o parte din profesorii care au ales să nu se implice în organizarea examenelor naționale, în schimb, echipa Inspectoratului Școlar Județean Constanța va avea de înfruntat o nouă vară fierbinte, cu numeroasele sale examene și concursuri.

În acest context, plecarea din echipă a unui inspector care ar fi urmat să se ocupe de bunul mers al examenelor naționale nu constituie o veste îmbucurătoare.

Numită în funcția de inspector școlar pentru limba și literatura română în anul 2020, prof. Mihaela Airinei (titular al Liceului Teoretic „Emil Racoviță” Techirghiol) a decis să părăsească această funcție chiar în debutul probelor scrise ale Evaluării Naționale 2022. De altfel, o serie de persoane ne-au semnalat, surprinse, faptul că vineri, 10 iunie, prof. Airinei a decis să iasă de pe grupurile profesorilor de limba română, iar o sursă demnă de încredere ne-a confirmat plecarea inspectorului.

 

Comentează știrea

Dracu
13 iunie 2022
Deci

Da, doamna este o pierdere ptr ISJ dar pe SM il doare in posteriorul pantalonilor de firma, omul isi vede de treaba lui: a luat pe merit, desigur, gradatie de merit acordata de propria institutie, lumea a uitat de scandalul spagii de 5000 de euro, Pitzi e vesela, ce mai conteaza ca a luat gradatie de merit directoarea de la liceul cu promovabilitate zero la Bac din comuna Mihai Viteazu, cu siguranta respectiva doamna are alte merite didactice, mai insemnate!

Gina
13 iunie 2022
Pierdere

Sa plece ! Mare pierdere! Era unsa cu toate alifiile si o mare boieroaica. Acolitele ei invart si acum scoala 39 si pedagogicul pe deste! RUSINE!

Parinte
13 iunie 2022
ISJ

Bravo, Gina ! Bine punctat! Poate ar trebui sa e faca si niste controale la aceste unitati scolare. Acolo, suplinitorii primesc dirigentie , iar titularii nu . Aloo, se aude ?

Cristina
13 iunie 2022
Drum bun!

În afara de un limbaj prețios, ce sfida logica exprimarii normale, nu s-a remarcat prin nimic! Era sluga lui Sorinel Pustiul...

Contradictio in adiecto...
1 mai 2023
...o curiozitate necognitivă...

Dragă ,,Cristina", Te-ai (mai) liniștit? Ți-a dispărut (total) ,,stresul"? Sau ,,sluga" încă te bântuie?

Răspuns la: Drum bun!
Adăugat de : Cristina, 13 iunie 2022
În afara de un limbaj prețios, ce sfida logica exprimarii normale, nu s-a remarcat prin nimic! Era sluga lui Sorinel Pustiul...
Pagina a fost generata in 0.398 secunde