Ați mai preparat un asemenea desert grecesc?
Articole recomandate
Este vară, fructe se găsesc din plin, aveți invitați și vreți… să-i dați pe spate cu un desert rapid, dar foarte ingenios? Optați pentru nectarine la grătar cu miere și nu veți regreta. Iată și rețeta:
Ingrediente: 3 piersici sau nectarine coapte, 5 linguri miere, 2 linguri oțet balsamic, o cutie de iaurt gras mică, ulei de floarea soarelui, esență de vanilie, opțional lămâie. Mod de preparare: Tăiem fructele și scoatem sâmburele, apoi le ungem cu o pensul[ cu puțin ulei. Încingem grătarul, îl ungem cu un șervețel cu puțin ulei și prăjim piersicile cam 3-5 minute. Încălzim mierea, adăugăm oțetul balsamic și amestecăm până se omogenizează. Peste iaurt adăugăm o lingură de miere și esență de vanilie. Aranjăm piersicile pe o farfurie, turn[m sosul deasupra, apoi iaurtul și garnisim cu puțină lămâie. Mod de servire: Piersicile pe grătar cu miere se servesc călduțe.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Sâmbătă, 05 Iulie 2014
Joi, 12 Septembrie 2013
Vineri, 30 August 2013
Vineri, 23 August 2013
Miercuri, 21 August 2013
Luni, 19 August 2013
Luni, 05 Mai 2014