Desert rapid pentru cei mici

111
Desert rapid pentru cei mici - desert-1404493690.jpg

Articole recomandate

Timp de preparare: 25 minute. Număr porții: 4 Ingrediente: 500 ml lapte, un baton vanilie, puțină sare, 8 linguri miere, 6 ouă, un fruct mango, o portocală, puțină scorțișoară. Mod de preparare: Se pune apa într-o tavă de doi centimetri înălțime și se așază în cuptorul încins. Laptele se pune într-o cratiță la fiert, împreună cu trei linguri de miere, un vârf cuțit sare și miezul scos cu tot cu batonul de vanilie. Se reduce focul și se mai lasă zece minute. Se scoate batonul de vanilie. Se bat ouăle cu telul și se toarnă treptat amestecul de lapte. Compoziția se toarnă în patru forme termorezistente care se așază în tava din cuptor și se lasă circa 50 de minute, până se întărește com-poziția. După ce sunt gata se scot din cuptor și se lasă la răcit. Se curăță de coajă fructul de mango și se scoate sâmburele. Pulpa de mango se pasează, se amestecă cu mierea rămasă, se adaugă coaja rasă de portocală, sucul de la portocală, scorțișoara și se amestecă. Cele patru budinci răcite se răstoarnă pe farfurii și se servesc cu sos și bucăți de mango.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 12 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Desert de toamnă
Vineri, 30 August 2013
Stire din Diverse : Peltea aromată cu coniac
Vineri, 23 August 2013
Stire din Diverse : Cât zahăr punem în gem
Luni, 19 August 2013
Stire din Diverse : Trucuri pentru sosul caramel
Luni, 05 Mai 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Pagina a fost generata in 3.3892 secunde