În ce poziție este benefic să pregătești mâncarea

171
În ce poziție este benefic să pregătești mâncarea - incepozitiegatesti16fb-1392553982.jpg

Articole recomandate

Știați că persoana care gătește trebuie să aibă vedere înspre ușă? Aceasta este părerea specialiștilor Feng Shui, la care au ajuns după îndelungi studii. Din nefericire,  majoritatea plitelor/cuptoarelor sunt poziționate pe perete, astfel încât bucătarul este, cel mai adesea, obligat să pregătească mâncarea cu spatele spre ușă. Acest inconvenient poate fi înlăturat dacă există oglinzi care pot să reflecte intrarea. În  plus, oglinzile pot reflecta lumina și mări spațiul. 


O altă soluție ar fi amenajarea bucătăriei în stil insulă, acolo unde spațiul ne permite. Ideal ar fi să expuneți fructe și flori proaspete, să păstrați cuptorul și plita mereu curate, să țineți ascuns coșul de gunoi. 
În niciun caz, nu expuneți fotografii cu prietenii sau cu membrii familiei în acest spațiu, nu păstrați obiectele sparte sau deteriorate: ori le aruncați, ori le reparați. 


Încercați să nu încărcați bucătăria cu tot felul de gadget-uri, iar pe cât este posibil, mobilierul să aibă forme curbate, astfel încât să acopere colțurile spațiului.
Sunt reguli nu foarte greu de respectat, care i-ar putea încărca cu energie pozitivă pe cei care petrec, ore în șir, preparând mâncarea pentru cei dragi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Februarie 2014
Stire din Diverse : Cum să faci din gătit o pasiune
Luni, 27 Ianuarie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Vineri, 24 Ianuarie 2014
Stire din Cetățenești : Trucuri în bucătărie
Pagina a fost generata in 1.8598 secunde