Petrecere în garsonieră? Nimic mai simplu!

161
Petrecere în garsonieră?  Nimic mai simplu! - petreceregarsoniera-1498828662.jpg

Articole recomandate

O petrecere reușită poate fi organizată într-un spațiu oricât de mic. Trebuie să fii doar puțin creativă și vei reuși să înghesui chiar și 15 oameni într-o garsonieră.

Iată de ce lucruri trebuie să ții cont, atunci când organizezi un party într-un spațiu cu puțini metri pătrați.

Asigură-te că nu rămâi fără gustări sau băutură

Probabil nu se va mânca foarte mult, însă niște alune, de exemplu, tot trebuie să ai pe masă. Chipsurile, biscuiții sau sticksurile nu sunt nici ele o idee rea pentru un party. Dacă vrei să te asiguri că toată lumea va avea energie până dimineață și că nimeni nu va bea pe stomacul gol, poți pregăti și niște platouri cu sandvișuri, pe care să le servești la începutul serii.

Odată partea aceasta rezolvată, trebuie să faci în așa fel încât să nu rămâi fără alcool, suc, fructe, lapte și orice mai poți folosi în prepararea cocteilurilor. Mai bine te organizezi cu prietenii și cumpărați mai mult decât e nevoie decât să rămâneți fără nimic de băut la trei dimineața, când petrecerea este în toi. Nu mai sunt așa multe magazine deschise non-stop, ca pe vremuri.

Mută mobila astfel încât să obții mai mult spațiu

Nu-ți fie frică să muți mobila astfel încât să faci mai mult spațiu. Organizează în bucătărie zonă de preparat băuturi, tot acolo plasează gustările. Renunță la măsuța de cafea din living, poți să o scoți pe balcon, canapeaua la fel. Pune niște perne pe jos, pentru cei care vor să se odihnească, în rest spațiul să fie liber pentru dansat.

Vorbește cu vecinii și avertizează-i că vrei să organizezi un party. Oamenilor le place să știe la ce să se aștepte.   

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Iunie 2017
Stire din Diverse : O saltea bună,  o sănătate de fier
Pagina a fost generata in 2.6012 secunde