Reorganizează-ți garderoba!

162
Reorganizează-ți garderoba! - reorganizaregardoroba-1499340458.jpg

Articole recomandate

De ce e dezastru după fiecare raid al tău printre haine? Pentru că ai prea multe lucruri, dintre care porți doar jumătate…să spunem.

Unele nu îți mai vin deloc, dar le păstrezi pentru când o să slăbești, iar altele au o mare încărcătură emoțională. Pentru că tu îți cumperi mereu câte ceva trebuie în același timp să mai scoți câteva dintre hainele care nu îți mai folosesc.

Cosmopolitan.ro are câteva sfaturi pentru noi, ca să nu mai dăm bani pe haine, ci să gândim strategii prin care să le folosim pe cele deja existente.

Accesoriul care schimbă totul

De multe ori nici nu e nevoie să investești sume mari în haine pentru că poți fi la modă mai simplu, dacă îți accesorizezi ținuta corespunzător. Spre exemplu, la rochia neagră, simplă, pe care o ai deja de trei ani și pe care o porți în mod regulat este de ajuns să îți schimbi încălțările, colierul și make-up-ul și ești ca nouă. Se poartă bijuteriile în culori neon, cu pietre mari? Investește într-o astfel de piesă și o poți purta cu diferite look-uri.

Nu e o idee tocmai rea să dai o fugă la târgurile acelea de designer/handmade/vintage de care auzi mereu. Vei găsi acolo haine și bijuterii create în serie mică sau unicat la prețuri avantajoase.

Ai atât de multe lucruri și porți foarte puține dintre ele, dar tot nu îți vine bine să renunți la ele. Convoacă-ți amicele la un târg de schimb de haine. Având în vedere situația, evident că toate obiectele pe care le vei propune fetelor vor fi de calitate și în schimbul lor vei primi evident, alte haine. E un fel de reciclare a garderobei și a imaginii.

Dacă ești îndemânatică și creativă, pune mâna pe foarfecă, pe aplicații metalice și vopseluri textile pentru a-ți upgrada garderoba. O floricică acolo, un decolteu mai mare, niște ținte pe cămașa veche etc. Dă un search pe internet și o să găsești, ne spune cosmopolitan.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8651 secunde