Spumă de lămâie
Articole recomandate
Dacă îți plac deserturile cu lămâie, atunci ar trebui neapărat să încerci spuma asta, recomandată cu căldură de Libertatea pentru femei. Nu de alta, dar arată senzațional și ca mod de servire, are și un gust desăvârșit și parfumat.
Ingrediente: 3 lămâi, 4 gălbenușuri, 2 linguri amidon, 170 g zahăr, 2 linguri frișcă lichidă, 2 albușuri, 300 ml apă.
Mod de preparare: Se mixează gălbenușurile cu zahărul, până ce se albesc. Se adaugă amidonul și se amestecă bine. Se storc lămâile, iar sucul obținut se pune cu apă pe foc și, când fierbe, se toarnă peste amestecul de gălbenușuri și zahăr. Se pune apoi compoziția pe aragaz și se lasă până ce devine o crem[ groasă. Se lasă să se răcească, se bat albușurile frișcă și apoi se adaugă și acestea. Se amestecă, se repartizează în cupe și se lasă o oră la frigider, înainte de servire.
Mod de preparare: Se mixează gălbenușurile cu zahărul, până ce se albesc. Se adaugă amidonul și se amestecă bine. Se storc lămâile, iar sucul obținut se pune cu apă pe foc și, când fierbe, se toarnă peste amestecul de gălbenușuri și zahăr. Se pune apoi compoziția pe aragaz și se lasă până ce devine o crem[ groasă. Se lasă să se răcească, se bat albușurile frișcă și apoi se adaugă și acestea. Se amestecă, se repartizează în cupe și se lasă o oră la frigider, înainte de servire.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Joi, 20 Noiembrie 2014
Miercuri, 12 Noiembrie 2014
Miercuri, 12 Noiembrie 2014
Miercuri, 12 Noiembrie 2014
Miercuri, 12 Noiembrie 2014
Joi, 06 Noiembrie 2014
Luni, 24 Noiembrie 2014