196.000 de gospodării vor fi conectate la rețeaua de gaze

189
196.000 de gospodării vor fi conectate la rețeaua de gaze - 196000degospodariivorficonectate-1644345322.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a publicat ordinul comun cu Ministerul Energiei privind dezvoltarea rețelelor de distribuție de gaze finanțate din Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Programul permite finanțarea înființării de noi sisteme de distribuție de gaze naturale, extinderea acestora, precum și modernizarea, prin transformarea celor existente în sisteme inteligente de distribuție a gazelor naturale.

Prin Programul „Anghel Saligny”, Guvernul asigură o finanțare de 7,5 miliarde de lei pentru reabilitarea și extinderea rețelelor de gaze naturale.

„Scopul nostru este să asigurăm acest serviciu de bază pentru cetățenii care nu sunt racordați la rețeaua de gaze naturale, respectiv modernizarea infrastructurii existente. Vom branșa aproximativ 196.000 de familii la rețeaua de gaze. Pentru rețeaua de apă, canal și drumuri, Ministerul Dezvoltării a primit deja cereri de finanțare de la 97,5% dintre comunele, orașele, municipiile și județele din România, fapt care subliniază nevoia pentru aceste investiții pe care le vom finanța prin Programul Anghel Saligny” – a declarat ministrul Cseke Attila.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4584 secunde