Încă opt creșe au primit aprobarea pentru construcție. Două vor fi la Constanța

269
Încă opt creșe au primit aprobarea pentru construcție. Două vor fi la Constanța - incaoptcreseauprimitaprobarea-1644000652.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Dezvoltării a aprobat construcția a încă opt creșe, în baza Programului Național de Investiții în creșe, lansat în anul 2021, a anunțat ministrul Cseke Attila. Numărul total al creșelor aprobate pentru a fi construite, la nivel național, se ridică la 60 de unități în prezent.

„Ministerul Dezvoltării susține dezvoltarea echilibrată a localităților și sprijină tinerele familii, motiv pentru care, în fiecare municipiu reședință de județ și municipiu am aprobat construirea unei creșe sau două acolo unde numărul locuitorilor depășește 100.000. Am aprobat finanțarea pentru 52 de creșe, iar acum am aprobat încă opt noi construcții”, a declarat ministrul Cseke Attila.

Conform actului normativ aprobat, se vor construi creșe mici, cu o capacitate de 40 de antepreșcolari în Constanța (două creșe), la Sebeș și în Carei, iar în Timișoara și Piatra Neamț vor fi construite creșe de dimensiuni medii. În Bacău și Zalău, se vor construi creșe mari, pentru 100 - 110 copii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3284 secunde