Ambasadorul statului Peru în România, vizită în Portul Constanţa

180
Ambasadorul statului Peru în România, vizită în Portul Constanţa - 1-1701244880.jpg

Articole de la același autor

E.S. Felix Ricardo Americo Antonio Denegri Boza, ambasadorul statului Peru în România, a vizitat Portul Constanţa, împreună cu Juan Hector Diaz Ligarda, consilier în cadrul Ambasadei Peru, şi Paul Turcu, preşedintele Camerei de Comerţ România - Peru.

La sediul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime (CN APM) SA Constanţa, E.S. Felix Ricardo Americo Antonio Denegri Boza a avut discuţii cu directorul general Florin Vizan, care a subliniat importanţa portului Constanţa în actualul context al transporturilor de mărfuri la nivel internaţional. De asemenea, au fost prezentate proiectele de investiţii şi avantajele pe care Portul Constanţa le poate oferi partenerilor săi, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanţii companiei.

Cu prilejul acestei vizite de lucru, delegaţia din Peru a aflat detalii despre activitatea din port, despre infrastructura portuară, despre condiţiile în care se desfăşoară transportul mărfurilor prin portul Constanţa, în contextul actual, specific acestei zone a Europei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3947 secunde