Concursul SSM 2023 din Şantierul Naval Constanţa şi-a stabilit laureaţii

3903

Articole de la același autor

Miercuri, 15 noiembrie, la Şantierul Naval Constanţa (SNC), s-a desfăşurat etapa finală a Concursului Securitate şi Sănătate în Muncă (SSM) 2023, la nivel de societate, la care au participat 35 de concurenţi, reprezentând primii trei clasaţi la faza pe sectoare.

La finalul competiţiei, după evaluarea juraţilor, mult râvnitele prime trei locuri la faza finală/societate au fost ocupate de următorii câştigători: locul I - Daniel Avramescu, Org. Sind. Mentenanţă; locul II - Levent Amet, Org. Sind. HSEQ, locul III - Lenuţa Bobeş, Org. Sind. Tubulatură.

„Cei trei finalişti care au reprezentat cu cinste sectoarele din care vin au fost felicitaţi de angajator, de conducerea societăţii şi de conducerea sindicatului. Pe lângă sincerele felicitări şi călduroasele strângeri de mână, câştigătorii fazei finale au primit diplome, cupe şi premii substanţiale în obiecte”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, preşedintele Sindicatului Liber al Navaliştilor (SLN) din Şantierul Naval Constanţa, Perodin Dede, care, prin intermediul ziarului nostru, a transmis un mesaj de mulţumire preşedintelui companiei, Gheorghe Bosînceanu, şi conducerii societăţii, pentru sprijinul acordat în organizarea Concursului SSM. 

„De asemenea, mulţumim Departamentului SSM, colegilor din Consiliul SLN pentru contribuţia adusă în organizarea concursului şi, nu în ultimul rând, mulţumim angajaţilor care au avut curajul să participe la acest concurs”, a adăugat liderul de sindicat. 




Competiţia a reuşit o mobilizare spre informare, aprofundare şi verificare a cunoştinţelor privind normele de SSM (Protecţia Muncii şi PSI) pentru un număr substanţial de angajaţi.

În perioada 21-24 noiembrie, la Bran (judeţul Braşov), cei trei finalişti vor participa la Concursul SSM la nivel de federaţie.

„Aici îi aşteaptă o luptă şi mai grea, unde vor concura cu finalişti ai aproximativ 20 de sindicate reprezentative, membre ale federaţiei IndustriAll-BNS, federaţie la care este afiliat Sindicatul Liber al Navaliştilor din SNC.

Le urăm, cu toţii, spor la pregătire şi mult succes la concursul organizat de federaţie!”, a mai spus Perodin Dede. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3228 secunde