Firmele constănţene, invitate la Salonul Dotări Hoteliere şi Târgul de Mobilă

231
Firmele constănţene, invitate la Salonul Dotări Hoteliere şi Târgul de Mobilă - 1-1707309518.jpg

Articole de la același autor

Firmele cu activitate în domeniul HoReCa, dar şi constănţenii dornici de a vedea ultimele noutăţi din industrie îşi pot face „încălzirea”: luna viitoare, cu toţii sunt aşteptaţi la Salonul Dotări Hoteliere şi Târgul de Mobilă, un eveniment care are deja o frumoasă tradiţie. Ediţia de anul acesta va avea loc, în perioada 21-24 martie, la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia, în organizarea Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa.

„Martie este luna antreprenorilor, luna dedicată inovaţiei şi creşterii afacerilor. Într-o eră în care competitivitatea este la cote înalte, promovarea adecvată devine cheia succesului. Fiecare afacere, indiferent de mărime sau domeniu, are nevoie de vizibilitate pentru a-şi impulsiona produsele şi serviciile în inimile şi minţile clienţilor.

Organizat cu scopul de a facilita contactele între întreprinzătorii din sectoarele HoReCa şi Mobilă, acest târg a fost mereu bine primit de piaţa din Constanţa şi se bucură de o tradiţie solidă în conectarea directă a furnizorilor de bunuri şi servicii cu agenţii economici din industrie.

Salonul oferă un teren fertil pentru dezvoltarea parteneriatelor comerciale şi încheierea de contracte avantajoase, iar participanţii la eveniment au şansa de a întâlni şi a interacţiona cu profesionişti de elită.

De asemenea, demonstrarea directă a produselor şi a dotărilor hoteliere permite evidenţierea caracteristicile unice şi a beneficiilor oferite, captând atenţia potenţialilor clienţi şi colaboratori.

Nu în ultimul rând, expozanţii vor avea posibilitatea de a efectua vânzări atât cu amănuntul, cât şi en gros, deschizând noi canale de distribuţie şi extinzând portofoliul de clienţi.

Ediţiile anterioare ale salonului au fost remarcabile, înregistrând un real succes, mulţi dintre expozanţi devenind participanţi fideli”, au transmis reprezentanţii CCINA. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6401 secunde