Moş Crăciun vine cu tolba plină de cadouri pentru copiii navigatorilor

40586
Moş Crăciun vine cu tolba plină de cadouri pentru copiii navigatorilor - 1-1701690997.jpg

Articole de la același autor

Conform unei frumoase tradiţii de peste 30 de ani, Sindicatul Liber al Navigatorilor se pregăteşte să aducă un strop de bucurie şi fericire copiilor, dar şi membrilor de sindicat. Moşul nu i-a uitat nici pe partenerii organizaţiei, toată lumea fiind aşteptată, vineri, 22 decembrie, de la ora 10.00, la serbarea de Crăciun la Seamen’s Club Constanţa, cu daruri multe, materiale promoţionale şi alte surprize.

„Şi anul acesta, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, Moşul vine încărcat de cadouri pentru copiii navigatorilor - membri ai Sindicatului Liber al Navigatorilor. Moş Crăciun, alături de zâne şi prinţese, toţi veniţi tocmai de pe tărâmul zăpezii pe săniuţa trasă de reni, va dărui din tolba sa plină de surprize cadourile mult aşteptate.

Momentul magic se va desfăşura la sediul Seamen’s Club Constanţa, str. Traian nr. 62, bl K4, parter. De aici se pot ridica darurile, cadourile pentru copiii în vârstă de până la 16 ani, în perioada 18-21 decembrie, în intervalul orar 09.00-14.00.

Dacă veţi dori să participaţi la povestea magică spusă chiar de Moş Crăciun şi personajele din basm, pe bază de înscriere, cadourile pot fi primite direct în cadrul Serbării de Crăciun, care va avea loc vineri, 22 decembrie, începând cu ora 10.00, la sediul Seamen’s Club Constanţa, însă într-un număr limitat. Serbarea va oferi spectacol, emoţii, amintiri şi surprize cum nu s-au mai văzut, iar copiii şi deopotrivă părinţii se vor bucura, cu siguranţă, de momente magice”, a declarat Adrian Mihălcioiu, preşedintele Sindicatului Liber al Navigatorilor (SLN) şi şef al Inspectoratului ITF România.

Organizatorii evenimentului au precizat că, la ridicarea cadoului, trebuie prezentat certificatul de naştere al copilului şi un act de identitate.

Relaţii şi înscrieri pentru serbare, la telefon 0792.618.308. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5886 secunde