Noi dosare aprobate de Ministerul Mediului pentru trei proiecte importante

133
Noi dosare aprobate de Ministerul Mediului pentru trei proiecte importante - ministerul-mediului-1709663230.jpg

Articole de la același autor

Administrația Fondului de Mediu a publicat noi liste cu dosare aprobate în cadrul programelor Casa Verde Fotovoltaice, Stații de reîncărcare cu putere normală și Piste pentru biciclete.

Au fost aprobate 49.331 de dosare cu beneficiari, persoane fizice, ai Programului Casa Verde Fotovoltaice 2023. De asemenea, în cadrul Programului Stații de reîncărcare cu putere normală au fost acceptate 76 de dosare în valoare de 75.031.547,49 lei, iar în cadrul Programului de realizare a pistelor pentru biciclete s-au aprobat 59 de dosare în valoare de 353.773.767,09 lei.

„Așa cum am promis săptămâna trecută, astăzi, a fost aprobată de către Administrația Fondului pentru Mediu o listă cu 49.331 de beneficiari ai Programului Casa Verde Fotovoltaice – persoane fizice care depuseseră dosarele în sesiunea 2023. În acest moment, instalatorii pot demara procedurile de instalare a panourilor fotovoltaice pentru toate persoanele fizice care au fost declarate eligibile. Avem un buget record de 2 miliarde de lei și ne dorim pentru 2024 condiții mai flexibile de participare care să îl facă mai accesibil și să permită mai multor persoane să se alăture inițiativei de producție de energie verde”, transmite ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet.

Listele dosarelor acceptate sunt publicate pe site-ul AFM la secțiunile aferente programelor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.8139 secunde