Tinerii fac practică la Ministerul Finanțelor Publice

156
1
Tinerii fac practică la Ministerul Finanțelor Publice - tineriiioanapetrescu1-1404056315.jpg

Articole de la același autor

În perioada 15 iulie -15 septembrie 2014, un grup de 22 de studenți sau tineri absolvenți ai programelor universitare de licență vor avea ocazia sa participe la activitățile desfășurate în cadrul Ministerului Finanțelor Publice, în aparatul central. Acțiunea face parte din programul de internship, organizat de Guvernul României.


Ministrul Finanțelor Publice, Ioana Petrescu, a apreciat nivelul de pregătire a candidaților și implicarea dovedită, motive pentru care cele 11 locuri alocate inițial pentru stagiul de practică au fost suplimentate la 22. 


"Sperăm că în anii următori numărul locurilor oferite tinerilor stagiari pentru a face practică în MFP să fie mai mare. Susțin cu toată convingerea această idee pentru că este nevoie de mai multă deschidere a administrației publice, a Ministerului Finanțelor Publice. Este nevoie de mai multă transparență instituțională, de creativitate și de spirit critic în administrație, în general, inclusiv în Ministerul Finanțelor Publice. Așteptăm acest suflu nou de la tinerii absolvenți și de la persoanele care intră în sistem", a afirmat ministrul finanțelor publice.


Comentează știrea

admirator
30 iunie 2014
invata

cum sa ia mita?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6465 secunde