ALARMANT! Șoferi beți sau drogați, depistați pe șoselele de pe litoral

145
ALARMANT! Șoferi beți sau drogați, depistați pe șoselele de pe litoral - x-beti-si-drogati-1691136004.jpg

Articole de la același autor

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au identificat, joi, 3 august, un bărbat de 28 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Ștefăniță Vodă, fiind sub influența substanțelor psihoactive. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la canabis. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În aceeași zi, polițiștii din Ovidiu au identificat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Portului, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Mării, s-a produs un accident rutier (tamponare). Deplasați la fața locului, oamenii legii au constatat că un bărbat, de 29 de ani, ar fi condus un autoturism și ar fi lovit 5 vehicule parcate. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2838 secunde