Antifrauda a descoperit o fabrică clandestină de țigări în Buzău

114
Antifrauda a descoperit o fabrică clandestină de țigări în Buzău - antifraudaadescoperitofabricacla-1655649022.jpg

Articole de la același autor

În urma analizei de risc fiscal și a monitorizării permanente a pieței efectuate de inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală, din cadrul ANAF, în localitatea Sudiți din județul Buzău a fost identificată o linie completă de fabricare clandestină a țigaretelor.

Fabrica funcționa într-o hală industrială dezafectată, iar inspectorii antifraudă au identificat la fața locului atât pachete cu țigarete contrafăcute marca Marlboro gata de vânzare, cât și materiale utilizate în fabricarea ilegală a țigaretelor, precum cca 1.000 kg de tutun prelucrat, milioane de ambalaje de carton inscripționate cu mărcile Marlboro, Winston și Pall Mall, filtre pentru țigarete și alte materiale necesare contrafacerii țigaretelor. Pentru alimentarea cu energie electrică a liniei clandestine de producție a țigaretelor era folosit un grup electrogen de mare capacitate.

Au fost sesizate organele de cercetare penală din cadrul IPJ Buzău, pentru continuarea verificărilor, conform atribuțiilor legale. Acțiunea ANAF-Antifraudă a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția de Combatere a Criminalității Organizate și al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Române.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3111 secunde