Bărbat arestat pentru că încerca să vândă droguri de mare risc în Stațiunea Mamaia

177
Bărbat arestat pentru că încerca să vândă droguri de mare risc în Stațiunea Mamaia - img-1683038501.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanţa, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată.


Din cercetări a reieșit că bănuitul ar fi deținut droguri de risc și mare risc (3-CMC, ketamină, cannabis și ecstasy), în scopul comercializării în cadrul unui festival care s-a desfăşurat în staţiunea Mamaia, judeţul Constanța.
Persoana bănuită a fost depistată deținând substanțele asupra sa, la un punct de acces în zona de desfășurare a festivalului. Alte cantități de droguri de risc și mare risc au fost identificate în spațiul închiriat de către bănuit pentru perioada festivalului.


Astfel, la data de 2 mai a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea unei persoane cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.


Ulterior, bărbatul a fost prezentat Tribunalului Constanța, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunerea fiind admisă.


Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4801 secunde