Bărbat de 34 de ani reținut pentru 24 de ore

1078
Bărbat de 34 de ani reținut pentru 24 de ore - politiarutiera10-1699021171.jpg

Articole de la același autor

La data de 3 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 34 de ani.

Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și deținere de droguri de risc, fără drept.

La data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 19.10, acesta ar fi condus un autoturism pe D.N. 22, în comuna Lumina.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În urma efectuării controlului vehiculului, în autoturismul condus de acesta au fost descoperite două folii de staniol, care conțineau o substanță susceptibilă a avea afecte psihoactive.

În cauză, dosarul a fost înaintat Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, 3 noiembrie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea continuării cercetărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4054 secunde