Cum a reușit să evadeze din Penitenciarul Rahova un criminal care era condamnat la 18 ani de închisoare

310
Cum a reușit să evadeze din Penitenciarul Rahova un criminal care era condamnat la 18 ani de închisoare - criminal-evadat-rahova-1712675091.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a reușit să evadeze din Penitenciarul Rahova, marți, 9 aprilie. Szombor Meszaros își ispășea pedeapsa de 18 ani, fiind condamnat pentru omor.


Poliția este pe urmele fugarului Szombor Meszaros, care a reușit să scape dintr-o ambulanță în timp ce era dus la un control medical. Bărbatul, care este originar din Livada, județul Satu Mare, a fost condamnat la închisoare după ce, în 2017, şi-a ucis iubita şi i-a abandonat cadavrul în portbagajul unei maşini, într-o parcare din Satu Mare.


În cursul zilei de 9 aprilie, în timp ce aştepta în ambulanţă, Meszaros a reuşit să deschidă uşa autovehiculului şi să fugă, într-un moment în care paznicii săi erau în interiorul clinicii.


Evadatul are 1,70 m. înălțime, este brunet, cu barbă scurtă și era îmbrăcat în pantaloni de jeans albastru și o geacă gri.


„Deţinutul a evadat în timp ce era transportat la o clinică medicală situată în sectorul 2 din Bucureşti", precizează Poliţia Română.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3021 secunde