Eveniment antidrog la Centrul de Îngrijire și Asistență Armonia

3881
Eveniment antidrog la Centrul de Îngrijire și Asistență Armonia - eveniment-antidrog-asistenta-soc-1681322790.jpg
Marți, 11 aprilie, beneficiarii Centrului de Îngrijire și Asistență Armonia și cei ai Centrului de Abilitare și Reabilitare „Sfântul Luca” Negru Vodă au fost vizitați de către reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Constanța și cei ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța.

Cu acest prilej, beneficiarii au asistat la o prezentare, pe larg, a riscurilor consumului de droguri, țigări și alte substanțe nocive pentru organism. Totodată, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Constanța și cei ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța le-au vorbit beneficiarilor și despre înșelăciunile care pot fi comise prin intermediul telefoanelor mobile. Aceștia au prezentat și riscurile furtului de date personale și alte infracțiuni la care trebuie să fie atenți posesorii de telefoane inteligente.

Beneficiarii s-au bucurat de acest eveniment și chiar au interacționat cu vizitatorii lor, adresând întrebări și ascultând toate informațiile transmise.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4018 secunde