Atenție vitezomani!

Poliția Rutieră Constanța scoate, astăzi, toate radarele în stradă

4961
Poliția Rutieră Constanța scoate, astăzi, toate radarele în stradă - 6e0c8be052627b2c6909dcc10764c9f7.jpg
Astăzi, pe durata întregii zile, Serviciile de Poliție Rutieră din întreaga țară vor organiza, sub deviza "Alege viața!", o acțiune pentru combaterea vitezei excesive și a altor abateri grave ce pun în pericol siguranța circulației. În județul Constanța, vor fi scoase la lucru 26 de mașini din dotarea Poliției Rutiere, dintre care 16 dotate cu echipamente radar.
La acțiunea de astăzi vor participa 46 de polițiști de la rutieră și alți 15 agenți de la posturile locale de poliție. Potrivit reprezentanților Poliției Rutiere Constanța, vor fi vizate toate arterele din județ, precum și cele din municipiul Constanța.
La nivel național, vor fi folosite cele 449 de aparate noi destinate supravegherii traficului rutier și măsurării vitezei de deplasare a autovehiculelor, alături de cele 235 de aparate radar deja aflate în dotarea poliției, multe dintre acestea urmând a fi amplasate în "cascadă" pe drumurile și în locurile cu risc sporit de producere a accidentelor rutiere.
La acțiune va participa și un elicopter din dotarea Inspectoratului General al Aviației din cadrul Ministerului Administrației și Internelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2346 secunde