Polițiștii rutieri vor monitoriza toate drumurile care duc spre mare

3492
Poliția Rutieră Română se așteaptă, în acest sfârșit de săptămână, la trafic intens pe principalele drumuri care duc spre litoralul Mării Negre și stațiunile turistice montane. De aceea, polițiștii vor fi prezenți pe toate aceste artere, cu radarele din dotare, pentru a preîntâmpina producerea accidentelor. De asemenea, traficul rutier va fi monitorizat și din elicopter.
Pentru evitarea aglomerației, pentru Autostrăzile A2 București - Constanța se recomandă ca rute alternative DN 2 București - Urziceni - DN 2A, Urziceni - Slobozia - Hârșova - Constanța.
Automobiliștii care pleacă din Constanța și doresc să ajungă în Bulgaria au o rută alternativă în cazul aglomerării DN 39 Constanța - Agigea – Vama Veche. Varianta salvatoare poate fi DN 38 - Constanța - Agigea - Techirghiol - Negru Vodă.
Pentru evitarea implicării în accidente rutiere grave, conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu prudență sporită, să ruleze cu viteză adaptată condițiilor de drum și trafic, să se angajeze în efectuarea depășirilor și a celorlalte manevre în trafic doar după o atentă asigurare și să nu conducă după ce au consumat băuturi alcoolice.
Pe data de 1 și 2 mai, toate efectivele Serviciului Poliției Rutiere Constanța vor fi prezente pe drumurile din județ. Polițiștii vor acționa la dirijarea traficului în zonele aglomerate, dar vor monitoriza circulația și cu aparatele radar, mai ales pe drumul spre sudul litoralului și în stațiunea Mamaia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3438 secunde