Șase sirieni și trei iranieni, depistați de polițiștii de frontieră constănțeni

88
Șase sirieni și trei iranieni, depistați de polițiștii de frontieră constănțeni - 3344m-1385723148.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în zona de competență, șase migranți sirieni și trei iranieni care intenționau să ajungă într-o țară din spațiul Schengen, după ce au trecut frontiera, pe jos, prin "zona verde", din Bulgaria.


Mai exact, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Ostrov au desfășurat ieri, în baza unei informații, o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale în zona de competență. În jurul orei 8.00, oamenii legii au identificat pe teritoriul României, în apropierea liniei de frontieră, un grup format din nouă persoane, cinci adulți și patru copii, care se deplasau pe jos.


Persoanele adulte, doi cetățeni sirieni și trei iranieni, cu vârste cuprinse între 22 și 44 ani, au declarat că doreau să ajungă într-o țară din spațiul Schengen.


Cei doi cetățeni sirieni, soț si soție, erau însoțiți de copiii lor, patru minori, cu vârste cuprinse între 1 și 12 ani. Migranții au trecut frontiera de stat dinspre Bulgaria, pe jos, prin "zona verde", după care intenționau să-și continue călătoria pe teritoriul României, cu diverse mijloace de transport. 


Polițiștii de frontieră le-au întocmit cetățenilor sirieni și iranieni actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de "intrare în țară prin trecerea ilegală a frontierei de stat".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5785 secunde