Vizită importantă la Constanța: problemele soldaților și gradaților profesioniști, dezbătute de LMP cu Euromil

3033
Vizită importantă la Constanța: problemele soldaților și gradaților profesioniști, dezbătute de LMP cu Euromil - img20220823wa0011-1661255745.jpg
Răspunzând invitației conducerii Ligii Militarilor Profesioniști, reprezentanții organizației Euromil s-au aflat, în sfârșitul de săptămână care a trecut, la Constanța. Este vorba despre președintele Emmanuel Jacob și George Zgardanas, membru în Consiliul Director. În cadrul întrunirii a fost prezentat istoricul activităților desfășurate de Liga Militarilor Profesioniști, de către președintele de onoare Dănuț Albu, iar președintele Constantin Anca a prezentat prioritățile mandatului său, exprimându-și convingerea că dialogul deschis și schimbul de experiență cu structurile partenere din cadrul EUROMIL vor aduce îmbunătățiri în activitatea desfășurată, spre beneficiul tuturor.


Președintele Euromil Emmanuel Jacob a ținut să mulțumească pentru primirea călduroasă în cadrul Ligii Militarilor Profesioniști, subliniind rolul activ al acestei organizații în cadrul Euromil, dar și necesitatea dezvoltării relațiilor de schimb de experiență între structurile asociate, la nivel european. În același context, George Zgardanas a împărtășit Consiliului Director L.M.P. din experiența, preocupările și modul de lucru pe care le are în Grecia. În cadrul întâlnirii de lucru au fost acordate distincții și plachete, în semn de apreciere și respect reciproc, stabilindu-se, de comun acord, necesitatea dezvoltării acestui tip de activitate, atât de necesară îndeplinirii misiunii comune.


„A fost un weekend plin de emoții pozitive şi de discuții constructive. Mă bucur că am avut ocazia să facem schimb de experiență şi să dezbatem pe marginea necesității de a identifica soluții pentru îmbunătățirea calității vieții cetățeanului în uniformă”, a afirmat președintele L.M.P., Constantin Anca.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4951 secunde