Horoscop

263
Horoscop - horoscop-1486385228.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te simți fericit, împlinit. Ești mulțumit de felul în care arată viața ta în acest moment și te consideri o persoană binecuvântată. Ai început să vezi partea plină a paharului.

Taur: Ești ocupat până peste cap. Nu ai timp de nimeni. În-cearcă totuși să nu ignori persoanele din jur. Nu se știe când vei avea nevoie de ajutor. Te simți atras de o persoană care îți face avansuri de ceva vreme.

Gemeni: Ești foarte preocu-pat de carieră. Ambiția de care dai dovadă te va ajuta să-ți realizezi obiectivele. Nu neglija familia și partenerul de viață. Vei avea probleme de comunicare.

Rac: Lasă-ți mintea să zburde, nu te mai chinui cu grijile. Poate ar trebui să îți iei un concediu. Dacă continui în ritmul acesta, s-ar putea să nu ajungi bine. Șefii vor dori mai multă implicare din partea ta.

Leu: Pentru a obține ceva ce îți dorești extrem de mult, va trebui să negociezi la sânge. Te vei surprinde și tu cât de dur ești atunci când vrei ceva cu adevărat. Mai ai de pus la punct câteva mici detalii cu privire la schimbările majore din viața ta.

Fecioară: Este o zi favorabilă pentru tranzacții financiare. Îți petreci ziua plătind facturi și rate. Spiritul de organizare de care dai dovadă te ajută să realizezi tot ceea ce îți propui. Spre seară, te vei întâlni cu oameni dragi.

Balanță: Astăzi vei avea parte de o surpriză. Proiectul la care ai lucrat atâta timp va fi apreciat de șefi și pentru asta vei primi o recompensă financiară. Pe plan emoțional, lucrurile nu stau foarte bine.

Scorpion: Începi săptămâna cu multă energie. Îi încânți pe cei din jur cu optimismul tău. Ești nehotărât asupra lucrurilor pe care ți le dorești și vei avea nevoie de ajutorul cuiva apropiat.

Săgetător: Ești extrem de preocupat de felul în care arăți și de cum te percep cei din jur. Îți place să fii admirat, însă nu este cazul să cerșești cuvinte frumoase de la ceilalți.

Capricorn: Te simți bine, ai un tonus deosebit. Lucrurile la serviciu merg foarte bine, șefii te apreciază. Ai un sprijin moral deosebit din partea persoanei iubite. Vei începe un proiect nou, care va fi foarte apreciat.

Vărsător: Nostalgia a pus stăpânire pe tine și te gândești la foste iubiri și la prieteni pe care nu i-ai mai văzut demult. Te va cuprinde regretul că nu ai făcut lucrurile altfel. Ignoră ceea ce se întâmplă în jurul tău și concentrează-te strict pe ceea ce faci tu.

Pești: Creativitatea este punctul tău forte astăzi. Pui în practică niște idei extraordinare care se vor concretiza în proiecte mărețe. Vei fi apreciat și chiar premiat. Ai grijă cum administrezi banii. Nu te arunca să-i cheltuiești pe lucruri inutile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 03 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 02 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 01 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 31 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 30 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 27 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 26 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.476 secunde