Administraţia locală din Năvodari continuă să dezvolte oraşul de la malul mării

129
Administraţia locală din Năvodari continuă să dezvolte oraşul de la malul mării - navodarilucrari-1666798035.jpg
Oraşul Năvodari continuă să se dezvolte de la zi la zi. Primăria Năvodari şi-a scos echipele pe stradă pentru a efectua noi lucrări de care comunitatea are nevoie. Astfel, administraţia locală s-a ocupat de amenajarea unui loc de joacă din Mamaia Sat, pe strada T12.


Apoi, s-au efectuat lucrări de reparaţii tramă stradală pe străzile Liniştii şi Constanţei din oraşul Năvodari. Mai mulţi copaci au fost toaletaţi şi timp de o zi întreaga administraţie locală s-a ocupat de capturarea şi transportarea câinilor comunitari la centrul de ecarisaj.


Având în vedere că urma să vină ziua în care creştinii îl serbează pe Sfântul Dumitru, Primăria Năvodari s-a ocupat şi de igienizarea cimitirului din localitate.

Nu în ultimul rând, în Năvodari s-au plantat flori, spaţiile verzi au fost revigorate, iar mobilierul urban şi alte locuri de joacă din Năvodari au fost reparate. De menţionat că la toate aceste lucrări primarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru, a fost prezent pe teren, supraveghind efortul depus de muncitori.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4873 secunde