Aleșii locali, vot favorabil pentru modernizarea Grădiniței "Mugurel" din Constanța

483
Aleșii locali, vot favorabil pentru modernizarea Grădiniței

Articole de la același autor

Consilierii locali din Constanța au aprobat proiectul de hotărâre ce vizează documentația de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței cu program prelungit Mugurel, Constanța”.

Valoarea totală a investiției este de 4.278.042,60 lei (TVA inclus). Proiectul este parte a Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4, Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Investițiile în educație și formare, Obiectiv specific 4.4 – Creșterea calității infrastructurii în vederea asigurării accesului sporit la educație timpurie și sprijinirea participării părinților pe piața forței de muncă.

Potrivit raportului de specialitate, proiectul pentru modificarea HCL nr. 95/2019 privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței cu program prelungit Mugurel, Constanța” se impune întrucât la finalul procedurilor de achiziție publică a fost necesară actualizarea devizului general. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4269 secunde