Consilierii locali din Constanţa, convocați în ședință! Iată ce proiecte vor vota

468
Consilierii locali din Constanţa, convocați în ședință! Iată ce proiecte vor vota - fondsedintacl-1674837890.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali din Constanţa au fost convocaţi în şedinţă ordinară pentru marţi, 31 ianuarie, cu începere de la ora 14.00. Pe ordinea de zi se află 35 de proiecte care urmează să fie analizate şi apoi votate de către aceştia. Unul dintre ele vizează constituirea comisiilor permanente de specialitate ale Consiliului local al municipiului Constanţa, cu modificările şi completările ulterioare.

Membrii Consiliului Local Constanţa au în vedere problemele unităţilor de învăţământ din oraş. Astfel, pe ordinea de zi mai există şi proiectul de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii şi a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Grădiniţei cu program prelungit Amicii, Constanţa”.

Având în vedere că energia electrică este extrem de importantă pentru o comunitate, pe ordinea de zi mai există şi proiectul de hotărâre privind acordarea cu titlu gratuit a dreptului de uz şi servitute către E-Distribuţie Dobrogea S.A. asupra imobilului teren în suprafaţă de 86,00 mp situat în municipiul Constanţa, str. Stefăniţă Vodă nr. 27, zona unitatea militară, lot 3, pentru amplasarea unui post de transformare în anvelopă de beton (PTAB1 proiectat) şi a unui post de transformare în anvelopă de beton (PTAB2 proiectat), în vederea realizării serviciului public de distribuţie a energiei electrice.

Instituţiile de cultură au prezentat întotdeauna interes pentru aleşii locali din Constanţa. Aşadar, aceştia vor vota proiectul de hotărâre privind trecerea imobilului (teren şi construcţii) situat în municipiul Constanţa, bd. Tomis nr. 32, Muzeul de Artă Populară din domeniul public al UAT municipiul Constanţa în domeniul public al UAT judeţul Constanţa.

Administraţia locală din Constanţa se ocupă şi de asfaltarea străzilor care se află la periferia oraşului. Din acest motiv pe ordinea de zi se află proiectul de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice, faza de studiu de fezabilitate pentru „Lucrări de construire aferente tramei stradale din municipiul Constanţa - Cartier Palazu Mare: strada Păpădiei, strada Salviei, strada Socului”.

Pe tema Regulamentului parcărilor din Constanţa s-a vorbit foarte mult, iar consilierii locali încearcă să vină cu o nouă variantă care să fie benefică pentru cetăţenii oraşului de la malul mării. Aceştia vor vota în şedinţa de marţi şi proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a parcărilor publice din municipiul Constanţa, cu modificările şi completările ulterioare.

Primăria Municipiului Constanţa scoate la vânzare mai multe terenuri pe care le are în proprietate şi din acest motiv pe ordinea de zi se află şi proiectul de hotărâre privind aprobarea oportunităţii vânzării prin licitaţie publică a terenului în suprafaţă de 89 mp situat în municipiul Constanţa, str. Dezrobirii nr. 95 A, proprietatea privată a municipiului Constanţa. Acestea sunt doar câteva dintre proiectele aflate pe ordinea de zi a şedinţei de marţi, 31 ianuarie.

Întâlnirea se va desfăşura în format electronic, aşa cum ne-a obişnuit de foarte multă vreme administraţia locală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6076 secunde