Alianţa Naţional Ţărănistă, filiala Constanţa, îl susţine pe preşedintele CJC, Mihai Lupu, la alegerile din 9 iunie

1172
Alianţa Naţional Ţărănistă, filiala Constanţa, îl susţine pe preşedintele CJC, Mihai Lupu, la alegerile din 9 iunie - taranisti-lupu-1716210997.jpg
Alianţa Naţional Ţărănistă Constanţa, prin vocea preşedintelui său, Ionel Moga, îşi exprimă susţinerea fermă pentru candidatura lui Mihai Lupu în alegerile locale ce vor avea loc pe data de 9 iunie pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.

„Mihai Lupu a demonstrat o dedicare remarcabilă faţă de dezvoltarea şi moderizarea judeţului Constanţa prin intermediul proiectelor implementate în trecut. Prin eforturile sale susţinute a reuşit să aducă schimbări pozitive şi să îmbunătăţească viaţa locuitorilor din Constanţa.

Ne bazăm pe viziunea sa clară şi pe realizările anterioare pentru a continua să dezvoltăm judeţul Constanţa în direcţia corectă.

În lumina acestor realizări notabile, ANŢ consideră că Mihai Lupu este cel mai potrivit pentru a continua acest parcurs de succes şi pentru a consolida şi mai departe proiectele începute” , a declarat Ionel Moga.

Alianţa Naţional Ţărănistă a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, că invită toţi membri de partid şi susţinătorii formaţiunii, precum şi pe toţi locuitorii judeţului Constanţa, să işi acorde votul în favoarea lui Mihai Lupu în alegerile din 9 iunie. Reprezentanţii partidului le mai transmit oamenilor că prin votul lor, vor contribui la continuarea proiectelor de succes şi la asigurarea unui viitor mai bun pentru toţi locuitorii judeţului Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7507 secunde