"Cartea minciunilor USL", înregistrată la Prefectura Constanța

171
1

Articole de la același autor

PDL Constanța a depus vineri, la Prefectura Constanța, o "carte a minciunilor USL", un fel de "notă de protest", după cum a catalogat-o președintele Gigi Chiru, la adresa guvernului Ponta.
Potrivit liderului PDL Constanța, această carte se vrea a fi o inven-tariere a tuturor minciunilor servite de USL în cele 22 de luni de gu-vernare. "Constănțenii trebuie să afle astfel toate minciunile lor, să nu mai creadă în ele", a declarat Chiru.
"USL s-a născut din ură, s-a hrănit din minciuni și a murit în lupta pentru ciolan. PSD, PNL, PC și UNPR au fost uniți de ura pentru PDL și președintele Băsescu. Au ajuns la putere prin abuz de încredere, mințind că vor face dreptate, reforme, vor aduce bunăstare, mințind că au soluții. Venirea la guvernare pe 7 mai 2012 a fost momentul din care USL și-a dat arama pe față - și-a dorit puterea pentru a-și duce adevăratul program de guvernare la bun sfârșit. Obiectivele adevărate ale USL au fost tot timpul jefuirea României și românilor și folosirea banilor pentru umplerea buzunarelor USL și ale clienților politici, tratarea cu incompetență criminală a problemelor legate de guvernare și asigurarea spatelui aleșilor USL în justiție. 
Victimele USL sunt România și românii. În 22 de luni nu s-a reformat nimic, nu s-a început niciuni proiect, nu s-a venit cu nicio viziune legată de dezvoltarea României. 
 România jafului USL. Când se pregătea să vină la putere, USL nu a promis «jaf până la capăt», dar exact asta a făcut. În 22 de luni de guvernare, PSD și PNL au introdus 35 de noi taxe și impozite în decursul a două valuri majore de modificare a cadrului fiscal. Banii în plus luați din buzunarul românilor și firmelor românești reprezentând 3 miliarde de lei s-au dus în buzunarele aleșilor PSD și PNL și în buzunarele clienților politici", se arată în "Cartea minciunilor USL", fiind inventariate, totodată, și toate taxele noi introduse în ultimii doi ani. 


Comentează știrea

Bașpunar
15 martie 2014
Ipocrizie si minciuna...

Să nu fim ipocriți, gata cu minciuna! De majorarea cotei de TVA de la 19% la 24%, la data de 1 iulie 2010, P.D.-Lașii și Gigi Chiru nu ne spun nimic? P.D.-Lașii și susținătorii lui dictatore Băsescu și gagica lui, Nuțy Udrea, s-o lase mai moale cu lecțiile de economie. In peste 3 ani de guvernare P.D.-Lașii lui dictatore Băsescu și gagica lui, Nuțy Udrea, au facut dovada impotenței politice, intelectuale și umane! Acum o mare parte din P.D.-Lașii lui dictatore Băsescu și gagica lui, Nuțy Udrea, au migrat înspre P.M.P. (To(lo)mac)! Poate, poate ne păcălesc iar... Să vă fie rușine!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9957 secunde