Cătălin Predoiu s-a răzgândit. Nu mai vrea să fie liderul liberalilor

172
Cătălin Predoiu s-a răzgândit. Nu mai vrea  să fie liderul liberalilor - catalinpredoiu2-1494431118.jpg
Prim-vicepreședintele liberal Cătălin Predoiu a anunțat că nu mai dorește să candideze la șefia Partidului Național Li-beral și, drept urmare, nu va mai depune o moțiune în cadrul Congresului PNL din 17 iunie.

Totodată, el a precizat că, în ultimele șase luni, a efectuat un demers serios și a vizitat o mare parte dintre organizațiile PNL.

"Am înțeles că simplii membri PNL își doresc succesul partidului dobândit prin lupta politică cu PSD, își doresc profesionalism și promovarea valorilor în partid, transparență și democrație internă, europenism și bunăstare pentru români. Am înțeles în același timp că ceea ce ofer eu pentru funcția de președinte al PNL nu coincide vederilor liderilor de organizații. Din păcate, mulți și-au fixat opțiunile prin semnătura în alb, fără ca textul vreunei moțiuni să fie redactat încă. Un om politic trebuie să fie realist, cu picioarele pe pământ. Politica este arta posibilului într-un context dat. Pentru proiectul propus de mine pentru șefia PNL, acum nu se poate", a spus Cătălin Predoiu.

El a mai adăugat că mulțumește tuturor celor care i-au stat alături și l-au încurajat.

"Faptul că și ei au fost de acord cu mine cu privire la această hotărâre, îmi dă certitudinea că este cel mai corect gest pentru PNL, pentru simplificarea lucrurilor în Congres, îmi dă puterea să continui mai departe, fără oprire, până în ziua succesului", a mai spus Predoiu.

Liberalul precizează că va continua să militeze, ca membru al PNL, pentru valorile și proiectele cuprinse în programul de guvernare al liberalilor "Reclădirea Națională", adoptat în 2015.

Reamintim că liberalul Cătălin Predoiu anunțase încă din luna decembrie a anului trecut că intenționează să candideze la președinția PNL la alegerile interne de luna viitoare. 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9779 secunde